avocat despagubiri Cluj-Napoca, avocat daune accidente Cluj

Despăgubiri în timp record pentru victime accident auto str. Horea, Cluj

Despăgubiri în timp record pentru victimele accidentului de pe str. Horea din Cluj-Napoca.

Echipa de avocați GRECU | GORDE a asistat o parte din victimele accidentului de circulație produs pe str. Horea din Cluj-Napoca și a reușit să obțină în mai puțin de 8 luni o hotărâre definitivă prin care acestea au fost despăgubite iar persoana vinovată a fost condamnată la închisoare.

În luna februarie a acestui an, pe str. Horea din Cluj-Napoca, a avut loc un tragic eveniment rutier, cunoscut și ca “accidentul de pe Horea”, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de doar 21 de ani și vătămarea corporală gravă a părinților acestuia.  Accidentul a fost produs de un cetățean din Republica Moldova care, pe fondul consumului de alcool și a depășirii vitezei maxime legale în localitate, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar și în care se afla tânărul decedat și părinții acestuia, provocând o adevarată dramă unei întregi familii.

În calitate de reprezentanți ai victimelor acestui accident, echipa de avocați GRECU | GORDE a solicitat acordarea de despăgubiri reprezentând daune morale si materiale pentru părinții și fratele celui decedat și daune materiale pentru avariile produse autovehiculului implicat în accident.

Prin hotărâre definitivă, pronunțată în data de 05.10.2020, Curtea de Apel Cluj a dispus obligarea părții responsabile civilmente la plata de despăgubiri în cuantum de 50.000 de euro pentru fiecare dintre părinți și 30.000 de euro pentru fratele persoanei decedate, toți reprezentați de echipa de avocati GRECU | GORDE. Totodată, persoana responsabilă de producerea accidentului a fost condamnată la o pedeapsă finală de 4 ani și 3 luni închisoare cu executare în regim de detenție.

Soluționarea întregului dosar într-o perioada de aproximativ 8 luni reprezintă o dovadă a operativității organelor judiciare, a judecătorilor și a celorlalți participanți la judecată, satisfacția fiind cu atât mai mare cu cât am putut juca un rol esențial în stabilirea unui echilibru între prejudiciul produs și respectarea drepturilor persoanelor care au suferit urmările acestui accident.

avocat Florentin Grecu @ Grecu & Gorde, attorneys at law

avocat Florentin Grecu
Grecu | Gorde

> servicii juridice Cluj > avocat Cluj > avocat daune accidente > avocat recuperari daune > avocat recuperari creante > recuperari daune accidente > recuperari daune CASCO > recuperari daune asigurari profesionale > recuperari daune asigurari speciale > avocat dreptul muncii > drept societar > drept civil > drept administrativ > drept comercial > dreptul transporturilor > drept contraventional > proprietate intelectuala > raporturi intre profesionisti > casa de avocatura Cluj-Napoca > cabinet avocatial Cluj-Napoca > avocat Horea Gorde > avocat Florentin Grecu > cabinet avocatura Grecu Gorde >