avocat despagubiri accidente rutiere Cluj - Grecu Gorde, www.grecugorde.ro, str. Pitesti, Cluj-Napoca Romania

Sfaturi utile in caz de accident de masina

Ai avut un accident de circulatie?

Ce sa faci in cazul unui accident de masina?

Exista cateva lucruri care va vor ajuta in procedura de despagubire in cazul in care sunteti implicati intr-un accident de masina:

  • Obtineti detaliile celuilalt sofer implicat in accident (de exemplu, numarul de identificare al vehiculului si detaliile de contact, cartea de identitate a soferului, certificatul de inmatriculare auto, polita de asigurare);
  • Realizati fotografii ale masinilor implicate in accident, ale drumului si zonei in care s-a produs accidentul;
  • Notificati politia despre incident, daca este necesar (in cazul in care exista vreo disputa asupra cauzei accidentului, daca exista victime sau vreun pericol pentru dvs. sau pentru alti utilizatori ai drumului);
  • Solicitati asistenta medicala dupa incident, daca situatia o impune;
  • Mentineti o evidenta a tuturor costurilor suportate in urma accidentului cum ar fi tratamentul medical, taxele si costurile de calatorie, prescriptii si pierderi de venituri daca nu puteti participa la munca. Toate aceste costuri pot fi recuperate daca aveti documente justificative (bonuri, chitante, facturi, etc.).

Spuneti-ne despre accident. Nu numai ca va putem oferi cele mai bune sfaturi posibile in urma oricarui accident, dar va putem ajuta cu recomandari pentru tractarea masinii sau tratamente medicale si reabilitare.

In mod clar, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti in caz de accident este sa va concentrati asupra sigurantei si bunastarii tuturor celor implicati in accident. Daca aveti nevoie de tratament medical pe teren, atunci cineva trebuie sa sune o ambulanta daca nu puteti face singur.

Este important sa schimbati informatiile de asigurare cu celelalte persoane implicate in accidentul rutier. Despagubirile vor fi solicitate de la asiguratorul soferului vinovat. Cu toate acestea, in cazul in care celalalt sofer nu se opreste sau nu este asigurat, veti putea continua sa solicitati despagubiri pentru prejudiciile cauzate prin intermediul Biroului de asigurari pentru autovehicule (BAAR). In functie de circumstantele accidentului, poate exista o gama larga de prejudicii suferite –avarierea masinii, vatamari corporale sau decese. Toate aceste prejudicii dau dreptul la despagubiri pe care asiguratorul sau BAAR vor trebui sa le plateasca.

Daca ati suferit un astfel de prejudiciu si doriti sa faceti o cerere pentru acordarea despagubirilor atunci ar trebui sa contactati o firma de avocatura specializata in recuperarea despagubirilor – materiale sau daune morale, cum ar fi GRECU | GORDE, deoarece se recupereaza de multe ori o suma mai mare decat asiguratorii ofera initial.

Singurul nostru interes este sa va castigam despagubirea maxima posibila, in timp ce asiguratorii sunt interesati sa scada sumele datorate.

Cum stiti daca puteti cere despagubiri in urma unui accident de masina?

Vorbiti cu un avocat pentru a afla daca aveti dreptul de a solicita despagubiri. Noi putem sa va oferim aceste informatii in baza unei consultatii gratuite.

Vom evalua detaliile accidentului si va vom explica ce drepturi aveti iar odata preluat cazul dvs., ne vom asigura ca obtineti cele mai bune despagubiri pentru prejudiciile suferite.

avocat Florentin Grecu @ Grecu & Gorde, attorneys at law
avocat Florentin Grecu
Grecu | Gorde

> servicii juridice Cluj > avocat Cluj > avocat daune accidente > avocat recuperari daune > avocat recuperari creante > recuperari daune accidente > recuperari daune CASCO > recuperari daune asigurari profesionale > recuperari daune asigurari speciale > avocat dreptul muncii > drept societar > drept civil > drept administrativ > drept comercial > dreptul transporturilor > drept contraventional > proprietate intelectuala > raporturi intre profesionisti > casa de avocatura Cluj-Napoca > cabinet avocatial Cluj-Napoca > avocat Horea Gorde > avocat Florentin Grecu > cabinet avocatura Grecu Gorde >

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *