recuperare daune leziuni din accidente de circulatie

Leziuni frecvente din accidente

Un accident de masina poate provoca rani grave in aproape orice parte a corpului. Citeste mai mult „Leziuni frecvente din accidente”

avocat Cluj - cel mai bun avocat daune accidente auto

Decizie ICCJ – Măsura preventivă a interdicției inițierii, ori, după caz, suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a PJ

Prin Decizia nr. 18 din 7 septembrie 2020, motivată recent și publicată în Monitorul Oficial al României Citeste mai mult „Decizie ICCJ – Măsura preventivă a interdicției inițierii, ori, după caz, suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a PJ”

avocat cluj napoca, cabinet avocatura cluj

Teren agricol extravilan – conditii si pasi pentru vanzare

Terenurile extravilane reprezinta spatiul situat in afara limitelor satelor, comunelor sau oraselor destinat Citeste mai mult „Teren agricol extravilan – conditii si pasi pentru vanzare”

Decizie ÎCCJ – Cel ce încredințează un vehicul unei persoane aflate sub influența alcoolului răspunde penal doar dacă persoana în cauză are o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge

Prin Decizia nr. 14/25.05.2020, publicata in Monitorul oficial nr. 135/10.02.2021, Înalta Curte de Casație și Justiție, prin completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală, a stabilit un element important în ceea ce privește vinovăția făptuitorului în cazul infracțiunii de încredințare a unui vehicul unei persoane despre care știe că se află sub influența alcoolului, faptă prevazută de art. 335 alin (3) Cod penal.

Decizie ÎCCJ – Cel ce încredințează un vehicul unei persoane aflate sub influența alcoolului răspunde penal doar dacă persoana în cauză are o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge

Citeste mai mult „Decizie ÎCCJ – Cel ce încredințează un vehicul unei persoane aflate sub influența alcoolului răspunde penal doar dacă persoana în cauză are o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge”

avocat despagubiri Cluj-Napoca, avocat daune accidente Cluj

Despăgubiri în timp record pentru victime accident auto str. Horea, Cluj

Despăgubiri în timp record pentru victimele accidentului de pe str. Horea din Cluj-Napoca. Citeste mai mult „Despăgubiri în timp record pentru victime accident auto str. Horea, Cluj”

recuperare daune accidente Cluj Napoca

Cine poate beneficia de despagubiri in baza politei de asigurare RCA?

Legea stabileste mai multe categorii de beneficiari si situatii concrete in care intervine acoperirea politei de asigurare RCA Citeste mai mult „Cine poate beneficia de despagubiri in baza politei de asigurare RCA?”