Asigurarile speciale vizeaza protectia pe care o persoana asigurata o contracteaza, in functie de specificul activitati sale. Aceste asigurari vizeaza printre altele: protectia culturilor agricole, a fermelor de animale si a utilajelor agricole, asigurari de transport (CMR), asigurari de calatorie, etc.

In situatia ivirii evenimentului asigurat, persoana asigurata poate solicita repararea pagubelor suferite.

Ne asiguram ca persoana pagubita beneficiaza de respectarea drepturilor acesteia de catre asigurator si de cea mai corecta reparatie a prejudiciului cauzat prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispozitie, printre care:

  • Oferirea de asistenta juridica imediat dupa producerea evenimentului pentru intocmirea documentelor legale si luarea celor mai bune masuri;
  • Formularea cererii de despagubire catre asigurator;
  • Reprezentarea persoanei pagubite in fata asiguratorului, politiei, expertilor si a altor institutii si autoritati publice competente;
  • Redactarea si sustinerea actiunii in fata instantei de judecata – in toate fazele – fond, apel si recurs;
  • Formularea cererii de executare silita in baza titlurilor executorii obtinute si urmarirea derularii procedurii de executare silita pana la incasarea despagubirii de catre persoana pagubita.
Picture of Florentin Grecu
avocat daune asigurari

Florentin Grecu

Domenii de expertiza principale: daune asigurari, drept penal, drept contraventional, recuperari creante, drept civil, drept administrativ-fiscal, litigii si arbitraj.

Ai nevoie de reprezentare legala?
Apeleaza la avocatul nostru pentru recuperari daune asigurari speciale.