Inovatia si creativitatea constituie valori fundamentale pentru progresul umanitatii asa incat trebuie sa beneficieze de o protectie adecvata.

De-a lungul timpului am reusit sa protejam numeroase afaceri prin intocmirea unor contracte cu clauze privind protectia drepturilor de autor sau a altor drepturi, am derulat proceduri de inregistrare a marcilor la OSIM sau EUIPO, am aparat si valorificat drepturi pentru clientii nostri. In unele cazuri am fost nevoiti sa aparam in instanta drepturile clientilor nostri dar am gasit de fiecare data cele mai bune solutii pentru a fi in castig.

Serviciile pe care le oferim, in regim propriu si in parteneriat cu consilieri de proprietate industriala, asigura:

  • Consultanta in domeniul proprietatii intelectuale, protejarea şi exploatarea brevetelor, a marcilor, a drepturilor de autor si a altor drepturi de proprietate intelectuala;
  • Inregistrarea si reinnoirea drepturilor de proprietate intelectuala;
  • Asistare si reprezentare in fata organismelor competente;
  • Verificarea si protectia marcilor inregistrate;
  • Apararea si valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala;
  • Redactarea si negocierea de contracte de licenta, contracte de cesiune a drepturilor de proprietate intelectuala, contracte de franciza;
  • Asistarea si reprezentarea in litigii avand ca obiect opozitii impotriva cererilor de inregistrare de marca, actiuni in anulare, actiuni in cazuri de incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala.
Picture of Horea Gorde
avocat proprietate intelectuala

Horea Gorde

Domenii de expertiza principale: drept societar, raporturi intre profesionisti, dreptul muncii, drept civil, constructii si imobiliare, proprietate intelectuala, dreptul transporturilor, daune asigurari, recuperari creante, litigii.

Ai nevoie de avocat?
Apeleaza la avocatul nostru pe drept proprietate intelectuala.