Viziune

Grecu | Gorde reuneste o echipa de avocati care impartasesc aceeasi viziune, pentru care fiecare caz in parte reprezinta o noua provocare in a identifica si de a pune in practica strategii si solutii care sa asigure rezultatul dorit de clientul nostru, pentru care performanta nu accepta compromisuri.

Caracter

Ne caracterizeaza in primul rand o colaborare durabila, bazata pe incredere si corectitudine. Lucram impreuna din anul 2008 si am reusit in toti acesti ani sa gandim ca o echipa, sa gestionam numeroase proiecte in comun si sa aducem castiguri importante clientilor nostri.

Picture of Florentin Grecu
avocat

Florentin Grecu

Domenii de expertiza principale: daune asigurari, drept penal, drept contraventional, recuperari creante, drept civil, drept administrativ-fiscal, litigii si arbitraj.

Picture of Horea Gorde
avocat

Horea Gorde

Domenii de expertiza principale: drept societar, raporturi intre profesionisti, dreptul muncii, drept civil, constructii si imobiliare, proprietate intelectuala, dreptul transporturilor, daune asigurari, recuperari creante, litigii.

Principii sanatoase

Transmitem aceleasi principii in relatia cu clientii nostri, dovada fiind colaborarile pe care le avem inca de la inceputul activitatii noastre si care continua pana in zilele noastre.

De la persoane fizice la companii, romane si straine, oferim servicii de consultanta si asistenta juridica in numeroase ramuri de drept si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru situatiile ce ne sunt prezentate. Ne-am dezvoltat treptat aria de expertiza in care actionam si ne-am format o retea de colaboratori atat in Romania cat si in strainatate pentru a raspunde cu promptitudine oricarei solicitari.

Activitatea noastra profesionala este sustinuta de un suport logistic adecvat care asigura eficienta si operativitate. Punem in practica experienta si cunostintele juridice acumulate de-a lungul anilor si oferim rezultate de care sa fim si noi multumiti.

Incercam astfel sa fim tot timpul partenerul de care clientii nostri au nevoie in acest domeniu, reusind sa dezvoltam idei, sa gasim solutii si sa le punem in practica, totul pentru protejarea cat mai eficienta a drepturilor si intereselor acestora.

Pentru a asigura eficienta in solutionarea proiectelor, activitatea noastra este structurata in trei ramuri de activitate principale, dupa cum urmeaza:
1. Servicii de consultanta si asistenta juridica - Servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de drept comun si a altor entitati, in numeroase ramuri de drept.
2. Servicii de recuperare daune asigurari - Servicii de recuperare a despagubirilor cuvenite victimelor accidentelor de circulatie si altor persoane pagubite, provenind din contractele de asigurare.
3. Servicii de recuperare creante - Servicii de recuperare a creantelor provenind din orice raporturi dintre creditor si debitor - facturi neincasate, imprumuturi nerestituite, contracte neonorate sau alte surse, din tara sau strainatate.